Jeg bruger en stor del af min tid i køkkenet. Havde jeg mere tid, ville jeg nok også bruge en del af den. Jeg elsker at lave mad til andre, at eksperimentere, brase og bage.
Her på siden, kan du finde lidt af hvert, surt, salt og sødt.
Til (næsten) det hele, anbefales et godt glas rødvin – både mens maden laves, og mens den spises.
Kommentér gerne på opskrifterne, om så det er spørgsmål, ris eller ros.
Velbekomme!
Forretter:
- Dampede muslinger med tomat – Cozze al Pomodoro
Hovedretter:
- Lasagne med hele svineriet
- Boller i karry – med kokos
- Dampede muslinger med tomat – Cozze al Pomodoro
- Nemme tandoori spyd
- Spaghetti med kødboller
Tilbehør:
- Jordbær/Agurk Taziki
- Couscous Tabouleh
- Humus
- Baba Ganoush
- Tomatketchup
- Basilikumpesto
Desserter:
- Banankage – med mange bananer
- Pandekager