Efterår på bloggen

Bloggen har fået en lille makeover. Efterårsfarver og et billede fra et af træerne i gården.

Jeg har aldrig brudt mig om efteråret. For mig popper ord som forfald, råd, snart vinterdeprimeret, mørke, fugt og rå kulde ind på tavlen. Jeg véd at årstiden har mange andre ting, men det er noget jeg skal lede inde i mig selv for at finde glæde ved.
Stearinlys, middage med familien, strik på kroppen, varm kakao, lange gåture i en malet skov, syltning og begyndende vinterhygge.

Jeg vil fra nu, prøve at glæde mig over årstiden, istedet for at være vemodig. Måske det hjælper.

7 comments
  1. Efteråret er en del af årstidernes skiften. Og det er det, jeg sætter pris på ved at bo i Danmark. Derfor: frem med stearinlysene, efterårsfarver på bloggen, sæt hyggen i højsædet! Muligvis er efteråret indgangen til afslutningen af året, men det viser også frem til, at noget nyt spirer frem bagefter.

    p.s. lyttede du til p4 i dag? I Cafe Hack var der besøg af Jonatha Brooke! Hun var god.

  2. Jeg ELSKER efterår. Farverne i naturen er utroligt flotte. Der er masser af muligheder for at hygge indendøre. Man kan blive rusket godt igennem når man bevæger sig udenfor. Eller de dage hvor efteråret viser sig fra sin lune side – som her i weekenden – er det bare helt fantastisk at sidde på en strand og nyde en kop kaffe og kigge ud over vandet, så det har vi naturligvis gjort i den her weekend. 🙂

  3. Det er dejligt at høre jeres tanker om efteråret 🙂 Tak for dem.
    Jeg havde en dejlig tur i skoven i går, så efteråret er pt inde i varmen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

En smule hjemve

Jeg har lige set en fantastisk udsendelse, om skuespillerinden Joanna Lumley’s rejse til nordlyset. Mormors baghave Der sad…
Læs mere