Når det er så lummert, er det ikke den store appetit vi har, så aftensmaden skulle være let. Jeg marinerede kylling i citron, honning, hvidløg og peber, og lod det stå i køleskabet en times tid. Derefter blev den stegt på en pande.
I en gryde blev der kogt perlebyg, og lækre danske asparges blev skrællet. De røg i en anden gryde, med letsaltet vand, i tre minutter.
Et spidskål blev snittet, og dampet i kortere tid end det tar’ at sige “suverænitetsafgivelseserklæring”.
Lidt tomater blev slicet, mynte og basilikum plukket og hakket, og så blev det hele ellers blandet sammen, med lidt salt og en lille smørklat.
Hep! Det smagte skønt, og vi fik lidt hjemmebagt brød til, med hjemmekøbt peberfrugtpesto.
I vindueskarmen står vores knæhøje-karse-ko. 10 kroner i Føtex, for lidt hjemmedyrket gartnersjov med eget husdyr. Det er da ok.
6 comments
Den er straks føjet til foretrukne…
Også selv om jeg helt måtte opgive at sige “suverænitetsafgivelseserklæring”, her efter to glas rødvin ;o)
Mmmm. Rødvin !!!!
He he – den ko saa jeg en reklame for, da jeg for nyligt var i DK. Jeg synes altsaa den er skaeg! 🙂
Salaten ser virkelig laekker ud.
Den er rigtig fin. Har også købt en pakke med en hane … De havde også får. Hi hi.
Salaten var skøn og helt perfekt på en varm sommeraften 🙂
Ummm, det lyder som en ret efter mit hovede. 🙂
Det var dejligt, Catarina. Kan varmt anbefales. Smager sikkert også skønt med bulgur, brune ris eller andet lidt groft.