Fem gram gær, og 24 timer, tog det at lave de to yoghurtbrød. Udover gær, var der naturligvis yoghurt, hvedemel, fuldkornsmel (jeg brugte spelt/emmer), salt og vand.
Det er muligvis de bedste brød jeg nogensinde har bagt ! Det tegner ret godt, når man tænker på at det er første opskrift, fra brødbogen, jeg prøver. Hvis resten er bare nær så gode, står der glade maver på programmet de næste mange gange jeg kaster mig over brødbagningen.
Nu er jeg spændt på hvor længe det holder sig friskt. Fru Plum, siger fire dage, og med den sejhed og fugt fra yoghurten det har, tror jeg hende. Spørgsmålet er så, om der overhovedet er mere tilbage efter fire dage 😉
8 comments
Det ser ualmindelig godt ud. Jeg undre mig nu over, at du ikke nævner, hvad bogen hedder, når nu den er så god. Er det så udtryk for modvilje mod reklame eller hvad? Jeg går ud fra, du mener “Et ordentligt brød“?
Jeg har for få dage siden lavet et blogindlæg der hedder “Et ordentligt brød” og også linket til både bogens forfatter og webshop hvor bogen kan købes, et par gange. Så det hænger nok mere sammen med at jeg ikke gider linke hver gang jeg nævner den 😉
Det er så godt ord igen, men det har jeg simpelthen ikke set. Jeg tror, vi som bloggere ofte gør den fejl, at vi antager, at folk har læst alle de seneste indlæg, og det er altså ikke altid, selv hos relativt faste læsere (som jeg selv). Du havde ikke behøvet linke til bogen, men så måske til det tidligere indlæg, som jeg jo så også kunne have opdaget – bare en tanke. Det gør jeg ihvertfald ofte. Nu vil jeg så kigge efter det.
Så får du dagens “klikke-motion” 😉
😀 smiler stort – du ved hvorfor – jeg må vist heller få fat i den bog, for det brød ser da ualmindeligt godt ud. 😀
Oh yes 😉
Bogen kan varmt anbefales!! Mmm, har lyst til at bage mere – men har lige et brød der skal spises op først.
Det ser super lækkert ud 🙂
Oscar
Det er det absolut også 😉