Efter jeg i starten af ugen var på café med den skønne Katja, har jeg haft lyst til varm gedeost. Forleden købte jeg en rulle, og har spist det på rugbrød.
I dag, gjorde jeg mig ekstra umage, og lavede en lækker sandwich. Brødet var en halv surdejsbolle, smurt med rød pesto, derpå lidt sprøde salatblade, stykker af tomat, agurk og avocado.
På panden varmede jeg lidt olie, og smækkede så tre stykker gederulle på. Jeg stegte osten på den ene side, til jeg kunne se oversiden begyndte at boble. Lidt fingerfærdighed, og osten blev vippet over på sandwichen.
Den varme pande, fik derefter ristet lidt pinjekerner, som blev drysset på som et ekstra pift.
Mums, en god frokost. Den skal gentages i morgen 😉
16 comments
Har du prøvd med litt honning på osten, – og et par dryss rose-pepper?
Mmm, ja. Honning er så lekkert. Har ikke prøvd rose-pepper. Må prøves. Tenker det må være det vi kalder “rosen peber”, små rosa korn som kan knuses lett med fingrene?
Mums for en lækker sandwich, jeg bliver nød til at købe ind til sådan en i morgen – mine tænder løber simpelthen i vand. 😀
Hi hi, det smager altså også helt fantastisk. I morgen vil jeg skifte pestoen ud med skrabet sennep og skrabet honning 🙂
Okay, det ser godt nok utrolig lækkert ud! Yummi!!
Det ér bare lækkert, Hanne. Prøøøv det 😉
Mmm! Jeg elsker gedeost og det ser såå lækkert ud 🙂
Velkommen til, Anne.
Det smager bare så godt, varm gedeost. Der er købt ind til i morgen, for succesen skal bestemt gentages 🙂
Lækker sandwich. Varm gedeost er så skønt.
Det smager så fuglene synger, Anette 🙂
Øhh.. Ikke for at være lyseslukker. Så vidt jeg ved fremstilles gederullen ikke i DK – og derfor er der ikke krav til at den er pasteuriseret!!
Har du checket det? Man anbefaler jo gravide at passebpå med upasteuriseret ost som fx parmesan!
Yes. Den er skam pasteuriseret. Faktisk er det kun sket en gang at jeg har fundet upasteuriseret ost i et supermarked. Ellers er alt fra brie til gorgonzola pasteuriseret.
Hos en ostehandler er det sikkert muligt at få det meste upasteuriseret.
Arh ja.. Det var også bare en Tanke, da jeg husker hvor svært en veninde havde det med at finde parmasan pasteuriseret 🙂
Det er helt ok 🙂 Jeg tror også det er blevet lidt lettere, end det var før. Måske fordi man er blevet ekstra opmærksom på det.
Det er godt at du spørger, for jeg kunne ligesågodt ikke ha’ tænkt på det, og så ville det jo være ærgerligt.
Jeg må dog ærligt indrømme at jeg ikke spørger om parmesanen kommer fra pasteuriseret mælk, hvis jeg er ude at spise… Min (og min jordemors) holdning er “alt med måde”. Risikoen for listeria af revet ost, er ikke særlig høj, og jeg kan ikke lade være med at tænke på hvad man dog gør i Frankrig og Italien… der fødes da sunde børn 🙂
Jeg er varsom, også med pålæg, som jeg ikke spiser hvis pakken har været åben mere end to dage. Det passer mig fint 🙂
Dejligt billede, hvor man rigtig kan nyde sandwichen, mens man scroller og scroller 😉
Jeg tror sørme, jeg skal prøve noget med gedeost i weekenden.