“Bolle”-update…

Kasper skubbede ikke kødbollerne over til mig med sin næse…..men det var romantisk og lækkert alligevel.
pasta2.JPG
Opskriften var meget nem, så den kommer lige her:
Kødboller:
400 gram hakket okse (jeg brugte øko. 12%)
1 hakket løg
1 fed hvidløg presset
chili eller cayennepeber efter smag
salt
peber
basilikum
1 æg

Sovs:
2 dåser tomater
samme krydderier som i bollerne
1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk olie
evt. 1 dl. fløde, jeg brugte mælk og en skefuld rød pesto

Farsen blandes og hviler i 30 minutter. Løg hvidløg og krydderier svitses i olie, tomater kommes i og sovsen skal boble i en halv times tid under låg. Så formes fars til små valnøddestørrelse kugler, og lægges ned i sovsen. Det hele simrer i 10-15 min.

Jeg serverede det med “De Cecco” spaghetti, som jeg synes er den bedste pasta på markedet, hvis man ikke gider lave selv.

Ps. Undskyld den lumre overskrift….jeg kunne ikke lade være….

7 comments
  1. Henriette: Ingen udtalelser 😉

    Mor: Det tror jeg godt man kan sige, hi hi !

    Lizelotte: Bruno skal passe på når han kommer hjem, måske du skulle lave spaghetti og kødboller til ham 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere