Da vi i går handlede, så jeg en ordentlig stor rygeost fætter. Jeg hapsede den, og glædede mig til en af de mange knækbrødskombinationer jeg ville lave mig til frokost.
- Rygeost og kylling
- Rygeost, tomat og avocado
- Rygeost og jordbær
- Rygeost og tomat
- Rygeost med lidt peber
- Rygeost og varmrøget laks eller ørred
- Rygeost og spansk skinke
Ja altså, det er jo kun til knækbrød. Man ku’ jo også lave en rygeostcreme, som for eksempel kunne bruges i en kartoffelsalat, eller noget dip til radiser og andet hapsegrønt. Der er mange muligheder.
En dag kunne man også lave sin egen rygeost. Mums.
Min mave er i hvert tilfælde glad nu, efter tre stykker knækbrød med den smækreste og blødeste rygeost 😉
(og dem der tænker “få dig et liv, du skriver et indlæg om rygeost!!!”…..ja….I know……).
2 comments
Få dig et liv 😀 hhehehe
😉