Måske du også vil synes om
Spidskål?
- mandag 4. juni 2007
Grøntkassen har givet mig en spidskål. Hvad stiller jeg op med den? Gode forslag? Den skal på en…
Når damen er et piveøre
- søndag 26. juni 2011
Når damen står og tuder over at kødet stadig er frossent, og verden ramler sammen om ørerne på…
Søndags tidsfordriv
- søndag 26. juni 2011
41 fulde uger, og Spunken er ikke på vej ud. Føles dog som om han er ved at…
Lørdagsbolleri
- lørdag 19. februar 2011
Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Grønne sager – og bukser til aften
- torsdag 25. februar 2010
Jeg har før omtalt min glæde for Aarstiderne, så vil ikke gå i detaljer. I dag modtog jeg…
Frokost i det grønne
- torsdag 2. juni 2011
Da skuffelsen over ikke at komme ud at se på hus, havde lagt sig, tog Kjærsten og jeg…
7 comments
Skumle, det skal du gøre. Den søde melon on den salte røgede skinke. I Italien, er det en ligeså populær/gammeldags forret, som vores rejecocktail 😉
Kan ikke helt forestille mig smagen… Måske det skulle prøves.
et cetera – dét melon og skinke dér, jeg ku leve af det tror jeg. Mmm. Figner, skal da prøves. Dadler og bacon, er jo også en fantastisk sammensætning, så jeg kan godt se det for mig.
Jeg har aldrig prøvet peber, men det vil jeg huske næste gang.
Har du prøvet at putte lidt havsalt på din ananas, inden du spiser den? Det er også dejligt.
Jeg spiser det sommetider 2 gange om dagen i Frankrig om sommeren – I looove it – og det er nemlig ligeså godt til morgenmad med croissanter til – som til forkost eller forret om aftenen. Det er ikke så meget andet der kan det, vel?
Efter sigende skulle røget skinke og figner også være et hit – men fignerne kan jeg ikke li’ – så jeg “nøjes” med melon 😉
Har du forresten prøvet at putte en smule friskkværnet peber på melonen, Therese – det framhæver smagen intenst …
Var i Barcelona sidste forår og fik lækre solmodne ananas med “Jamón”. Spansk saltet og lufttørret skinke. Se dét er mums kan jeg hilse og sige.
Men det ka du jo osse lige få prøvet her i næste weekend ka jeg se 😀
Go tur..
Mm Torben, jeg blir nødt til at prøve det med ananas 🙂