Snegle, sværdfisk og vin i lange baner

can12
Søndag aften, tog vi ind til Cannes og mødtes med cheferne på en dejlig restaurant. Fire af os ville ha’ østers og andet godt fra havet, og vi bestilte to kæmpe fade med blandet seafood.

can21
Store krabber, blåmuslinger, hjertemuslinger, østers, rejer i forskellige størrelser, jomfruhummer og snegle. Østers og muslinger var rå. Det er dejligt med rå østers, men muslingerne var lige kraftige nok synes jeg.

can31
Et par gange blev vores service skiftet ud. Man får opbygget en ordentlig bunke ikke spiselige skaldyrsdele.

can41
Det var min snegledebut (bortset fra de dér klamme i hvidløgssmør), og jeg må indrømme jeg syntes om dem. Uhm.

creme1
Til dessert en creme brulée, og så var der vist heller ikke plads til mere!

I går, kørte vi en tur i det lokale supermarked. Vi skulle bruge aftensmad og nye forsyninger af vin og andet lækkert.
can71
can81
can91
Danske fiskeafdelinger kunne virkelig lære noget.

can101
Man kunne købe færdig kogte rødbeder. Ret smart synes jeg.

can111
Friske salater.

can121
Lisa fandt nogle gode vine. Der var nok at vælge imellem.

Nu skal den sidste aften i villaen nydes. I morgen formiddag, pakker vi os sammen, kører ind til Cannes og har hele dag og tidlig aften derinde. Vi skal flyve fra Nice ved otte tiden.

7 comments
  1. t.bop – det var bare SÅ røvsygt 😉

    mor – du får alt at høre 🙂

    Signe – det kan jeg godt forstå!

    pedrsn – altså østers og champagne i min nye lejlighed, er SO ON! Det var for fedt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om