…. at spise en kæmpeskildpadde på;
1. Man kan bide begge “ender” af og suge fyldet ud.
2. Man kan prøve at spise den i flere bidder – og leve med at det smatter.
3. Man kan spise bunden først, og så spise “skjoldet” der er fyldt med snask, til sidst.
Jeg har udført nummer 3….uhm
21 comments
Åh. Hvor kunne jeg godt spise lidt skildpaddefyld lige nu!
Ej, der er også en 4. måde:
Man spiser toppen (altså uden fyld), så fyldet og tilsidst den lækre tykke bund.
Men det fungerer så godt nok også bedst, hvis man har puttet skildpadden i fryseren et stykke tid, så fyldet ikke er smattet…
🙂
og den 4… bid hovedet af, og æd det hele i en stor vidunderlig bid.
Man kan også nippe bunden af i musebidder hele vejen rundt langs skjoldet. Spise bunden og bagefter spise fyldet med en ske. Og så spise skjoldet eller smide det ud. Okay jeg var yngre sidst jeg spiste skildpadder kan jeg se på det hele 🙂
Og man kan også proppe hele skildpadden ind i munden, – som Eric:-)
Sifka – det er også godt ja 🙂
Turbanind – en ske? Hi hi, så skal det være en lille ske. Smed du skjoldet ud? Fy fy 😉 Du må snart købe dig en skildpadde!
Mor – hi hi ja. Det kan jeg godt huske!
Mona – det skal også prøves. En tur i fryseren med skildpadden! Og velkommen til!
Nu er det yderst sjældent, at jeg spiser de her lækre skildpadder, men når jeg gør, gør jeg det på 2’er-måden. Men vil da prøve 3’eren næste gang. Putter altid den form for chokolade i køleskabet først 🙂
Maria – ja, prøv 3’eren. Den er god! Køleskabet lyder også som en god idé. Det begrænser muligvis smat?
Man SKAL spise en skildpadde i ét gigantisk hug – ellers skal man hellere lade helt være! 🙂
I øvrigt utroligt, at netop denne lille historie giver dig så meget feedback…. så kan man se, hvad folk VIRKELIG går op i, undertegnede inklusiv 🙂
Rikke – Min mund kan ikke rumme en hel skildpadde – hvis jeg også skal kunne tygge den. Det vil tage lang tid at sutte den færdig 🙂
Og ja, du har ret i at det er lidt sjovt at se hvad folk virkelig går op i. Hi hi hi 😀
Jeg hælder mest til at hælde det hele i munden på en gang, men min mund kan ikke rumme sådan en padde og når man så kæmper for ikke at blive kvalt i padden, så glemmer man lisom at nyde den, så jeg tror jeg primært på 3’eren.
🙂 Kvalt i padden….hi hi
Hehe. Jeg tager den i to bidder. Første bid er ca. 1/4 af skildpadden fordi jeg tænker, “mmmh, den skal nydes over lang tid og flere bidder”. Anden og sidste bid er resten af skildpadden fordi jeg ser alt det lækre fyld ligge dejligt og blødt op ad kanterne, og det ser så godt ud at jeg tænker, “det skal fylde HELE munden – over det hele, god skildpaddefyld-smag over det hele. NAM!” …
…lidt ligesom med flødeboller (bortset fra at min 1. bid af en flødebolle er… bunden)
nu har jeg lyst til chokoladeskildpadder…
Jeg spiser også bunden først Christina, altså på flødeboller. Det er helt klart den bedste måde at gøre det på!
Ned efter en padde!
jeg har fundet en metode hvor jeg kan placere mine fortænder i den lodrette linie i ‘T’ i ordet Toms, og så kan jeg bide den ca. midt over uden at den braser sammen….
Ahh, Trine Louise, dét skal prøves 🙂
Hej Jeg leder efter en opskrift på fyldet til skildpadder, da vi er et par stykker der skal lave en gave til en veninde, der elsker skildpadder. Vi har dog valgt at lave vores egne forme, og er på jagt efter en opskrift til fyld. Er der nogen der kan hjælpe??
Vh Maria
Hej maria
Jeg kan desværre ikke hjælpe, men måske kan I skrive til Kagekonen, som også har en blog. Måske hun har nogle idéer.