Til aftensmad, har jeg fået de smukkeste farver. En lækker omelet af friske solgule æg, fyldt med ærter, spinat og røget laks. På toppen, lidt revet pecorino. Nam nam.
Jeg er bare så glad for min nye bog. I dag har jeg lagt rosiner og mandler i blød. De vil være gode i grøden i morgen tidlig. Jeg har også marineret æbler og pærer i citron, en ordentlig portion. Så har jeg lidt lækkert i køleskabet. Og det gode er at det hele holder i en uge i køleskabet.
I morgen vil jeg lave en masse hakket hvidløg samt en ordentlig omgang ingefær. Det vil også kunne holde en uge, og så har jeg lækker smag til maden, på et splitsekund.
4 comments
Jeg bliver nødt til at have den bog også! 🙂
Den ser god ud den omelet, uhm
Kommer til at tænke på at det godt nok er længe siden jeg har lavet en omelet, det må der laves om på. Og den der ser rigtig lækker ud:-)
Valdemarsro – ja, det er du nødt til 🙂
Mor – måske det var det som du skulle ha til frokost. Det smager skidegodt, og er bare nemt!
Jeg skal da i gang med netop de ting – uhm, hvor jeg glæder mig!