I forbindelse med mit nye liv som Kernesund, har jeg gjort diverse nye opdagelser og indkøb. Et af disse indkøb er en “gør det selv spirer”. Jeg er lige nu ved at dyrke lucernespirer, og vil købe nogle flere sorter. Basilikum og mungbønner for eksempel. Sådan en gang tun i lidt mayo, med et læs lucernespirer. Mums.
Spiredyrkeren, kan du købe her.
Skulle du være mere interesseret i mit liv som Kernesund, så tjek min blog på Kernesundfamilie.dk
8 comments
Sikke en god idé at lave sine spirer selv – det vil jeg også prøve. Tak for tippet, Therese!
Hej Therese.
Det er spændende at følge med i din blog derinde, da jeg også er begyndt at leve efter deres kostomlægninger.
Så det kan være jeg lægger en kommentar eller to på din blog derovre 🙂
Madame – glæder mig til at se dine spirer!
Det er du velkommen til Signe 🙂
Jeg er imponeret over din stålsathed. Men skal der ske forandringer, så må man også smide “plejer” ud med badevandet. Jeg håber, du får glæde af alle dine anstrengelser, og at du vitterligt får et kernesundt liv på alle måder.
Tak Conny. Jeg er glad for min nye livsstil. Det er ikke svært (endnu) og jeg nyder de lækre måltider og min glade krop!
Min erfaring med især mungbønnespirer er, at det er en god ide at stille spirekassen ind i et skab, så de spirer i mørke. På den måde udvikler de ikke klorofyl og bliver dermed ikke bitre.
God fornøjelse 🙂
Tak for tippet Lotte. Jeg vil gøre det samme. Jeg får mungbønner i posten i starten af næste uge 🙂