I torsdags, lavede jeg for første gang en “Gateau Marcel”. Det startede egentlig med en tur i Irma, og et godt tilbud på en virkelig god chokolade. 200 gram Valrhona, behøver man ikke spise selv, så det blev bagt i en kage.
Jeg brugte opskriften på “Gateau Marcel” fra Maja Chocolat, men i stedet for at gemme noget af “dejen” til at lægge ovenpå den bagte kage, lavede jeg en let mousse af blåbær og fløde. For at den bedre kunne stå, kom der et par stykker gelatine i.
Spunken hjalp med at lave chokoladekagen, og han fik lov til slikke skålen.
Jeg køber friske æg fra en pige i mødregruppen, og det gør altså en stor forskel med lækre solgule æggeblommer, og friske æggehvider. Behøver jeg at sige at næste store projekt er en hønsegård? Altså ikke lige nu og her, men måske om et års tid eller to.
Kagen fik en nat til at sætte sig, og så blev der drysset revet chokolade henover den.
Det var et hit til mødregruppe, skal jeg hilse at sige 🙂
11 comments
Aii hvor sjovt – den kage, altså den traditionelle, skal vi have i morgen aften, hvor vi får gæster 🙂
Det er absolut min favoritkage. Mmmmm 🙂
Bon appetit i aften, søde.
Tak den er nemlig go’ og vi har endu noget til i aften 😉
Mmmmm 🙂
Du skylder et stykke 😀
Ha ha, ja 😀 Det gør jeg vist. Arj hvor ærgerligt jeg er nødt til at bage en ny snart… ha ha
Virkelig ærgerligt ☺️
Hønsegård lyder som er super projekt. Virker så hyggeligt.
Jeg vil SÅ gerne ha’ høns, Karen. Det er lidt svært at vente på at det først bli’r om et år eller to 😉
Men du har jo ikke fået ny kat endnu… så kunne de høns ikke komme lidt før? Har hørt de er nemmere en marsvin at passe og nok bestemt mindre krævende end Max-hund 🙂
Det handler vist mest om at det er et stort projekt at anskaffe – og bygge 😀 Pengene skal lige spares op, og boremaskinen lades op 🙂