Kasper smuttede ud at spille job i går aftes, men inden da, nåede vi lige en dejlig (gammeldags) middag. Frilands medister, kålrabi-selleri mos og Heges dadler med bacon. De kan anbefales kan de! Uhm.
Vi fik også syltet to kg rødbeder. Om en uges tid kan de spises, på lækker lun leverpostej fx.
Kasper smuttede, og jeg sad foran flimmerkassen. Der skulle hygges igennem med mandariner. Men uff! Her kan I se hvor mange sten der var i én, og jeg gentager ÈN mandarin! Det var ingen fornøjelse, så det blev kun til den ene. De andre ku måske blandes med noget appelsin, og laves til marmelade.
Nu er det så søndag. Kaffen er brygget, og de fleste blogs er læst. Senere i dag, skal jeg lege med Henriette. Jeg håber jeg kan få hende lokket med i skoven. Der er gratis-dag hos DSB s-tog. Jeg gider godt en dejlig skovtur, med snak, fotografering og frisk luft.
Menneskeføde projektet går godt. Kiloene rasler ikke længere af, men det gør ikke noget. Nu må jeg igen spise frugt (uhm en banan, og åh en pære – så lækre de er), magre mælkeprodukter (men jeg bruger stadig soyamælk til det meste) og mørk chokolade.
Jeg vil stadig stærkt anbefale den bog!
7 comments
Uhm mad:-) Og lyder som om, du har en dejlig, dejlig søndag i vente;-)
Mums det ser godt ud:-)
Hvor ser det da lækkert ud. De dadler med bacon har jeg smagt for længe siden og det var da ret godt. Dem må jeg lige huske
Skønt med lidt gammeldags mad. Har aldrig hørt om dadler med bacon før, måske det skal prøves (hvad gør man med dem?).
Det var nemlig rigtig dejligt!
Johanna – du tar en stor fed dadel, fjerner stenen, snurrer et halvt stykke bacon rundt om og steger dem ved middel varme 🙂
Hvilken bog?
sorry, nu har jeg backtracket og fundet ud af at det er Tor’s bog 🙂