Det blev til den stuvede spidskål. Det smagte dejligt. Fiskefrikadellerne var med chili og citron, og det passede fint til kålens sprøde sødme. En lille klat kålrabimos til gjorde bestemt heller ikke retten dårligere.
Tak for alle forslagene, jeg vil afprøve noget mere i morgen. Jeg har et halvt kålhovede tilbage.
Måske du også vil synes om
Spidskål?
- mandag 4. juni 2007
Grøntkassen har givet mig en spidskål. Hvad stiller jeg op med den? Gode forslag? Den skal på en…
Når damen er et piveøre
- søndag 26. juni 2011
Når damen står og tuder over at kødet stadig er frossent, og verden ramler sammen om ørerne på…
Søndags tidsfordriv
- søndag 26. juni 2011
41 fulde uger, og Spunken er ikke på vej ud. Føles dog som om han er ved at…
Lørdagsbolleri
- lørdag 19. februar 2011
Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Grønne sager – og bukser til aften
- torsdag 25. februar 2010
Jeg har før omtalt min glæde for Aarstiderne, så vil ikke gå i detaljer. I dag modtog jeg…
Frokost i det grønne
- torsdag 2. juni 2011
Da skuffelsen over ikke at komme ud at se på hus, havde lagt sig, tog Kjærsten og jeg…
5 comments
Hvis du laver salaten ikk…. Så vil jeg på besøg!
Det ku da godt være jeg vil prøve kræfter med den, men det blir nok med en ny spidskål engang i næste uge. Deal?
Nøj hvor er jeg misundelig på den mad altså:-)
Det smagte også fantastisk mor. Vi laver da bare det samme når jeg kommer ned i weekenden 🙂
Godt valg 😉
Hvis det smagte bare halvt så godt som det ser ud, så….. 🙂