Grøntkassen har givet mig en spidskål. Hvad stiller jeg op med den? Gode forslag? Den skal på en eller anden måde tilberedes og serveres sammen med fiskefrikadeller i aften.
Kogt, dampet, stegt? Kom med opskrifter i en fart 🙂
– og så tilbage til klaveret med mig.
8 comments
Spidskål er nærmest det bedste i hele verden! Du kan bruge den rå som salat – den er sprød, blid og velsmagende; eller du kan snitte og svitse, eller dampe i store bidder eller… Jeg foretrækker klart den rå version 🙂
Stuvet spidskål! Det fik jeg igår med nye kartofler og “deller”… resterne venter i aften. Muums 🙂
Uhm, ok, det prøver jeg 🙂
Stuvet? Hm, det var bestemt heller ikke en dårlig idé !! Og velkommen til Merete 🙂
Snittet spidskål blandet med friske ærter, rejer og citronsaft har jeg lavet nogle gange. Det smager dejligt. På Årstidernes hjemmeside er der en masse supergode grøntopskrifter, hvor man fx kan søge på ‘spidskål’.
kh Ditte
Tak Therese. Glæder mig til at høre hvad du bestemte dig til 🙂
http://www.minus50.dk/mad.php?vis_ret=25
Dette var hvad mit opskrifts-sted viste i en søgning på spidskål. Her er den også rå. Du leger bere, at makrellen er dine fiskefrikadeller. Der er mange andre opskrifter (med billeder) derinde, og du holder dig slank imens *fnis*
Du har allerede fået gode forslag. Jeg elsker den også stuvet og dampet. Du er formentlig ved at indtage, hvad end du valgte nu.