Altså, med 10 grader udenfor, vil jeg ikke mene at det er sommer. Måske var det derfor, at jeg tidligere fik en voldsom trang til risengrød.
Nu bobler grøden på svag varme, der er rørt sukker i kanelen, saften er blevet lavet og nisseøllen er blevet lagt på køl.
Jeg skal nok få spist asparges og andet sommermad, når sommeren kommer.
6 comments
Suk, bare jeg aldrig var kigget forbi din blog, for nu har jeg ubeskrivelig meget lyst til sådan en portion risengrød med smør i midten og saftevand til!! Manden er ikke hjemme i aften, pigen er puttet og jeg kan ikke tage afsted efter grødris. Suk! Bare jeg kunne, for så skulle jeg have sådan en portion som aftendessert! Suk altså…! 😉
Nårh, Sussi. Jeg håber at du har fået risengrød, og ikke længere sukker efter det 🙂
Man kan ALTID spise risengrød :)! Da jeg var barn, fik vi det faktisk hver tirsdag, hvor min mor havde travlt, og jeg elskede det… Hun kogte bare risene op satte så gryden i sengen under dynen. Så var der risengrød, når jeg kom hjem fra skole…
Go’ weekend!
Næ, hvor smart. Det vil jeg da huske, til hvis jeg har travlt en dag. Det er da super smart!
Åh ja risengrød er altså også lækkert og så med masser af kanel! 😀
Der skal nemlig rigtig meget kanel på. Mums 🙂