I det nye nordiske køkkens manifest, står der i punkt tre, at man skal “afspejle de skiftende årstider, i sine måltider”.
Det er her til aften gjort ved at spise friske danske asparges, økologiske danske rabarber og ramsløg ude fra en dansk skov.
Mange af de andre punkter, er også blevet fulgt, bla. at fremme dyrevelfærden, ved at vælge en økologisk kyllerylle.
Nu er vi mætte og tilfredse – og enda med god samvittighed.
10 comments
uhmmmmmm det ser lækkert ud..
Det var det også, Annemarie 🙂
Lækkert!
Yep 🙂 Meget forsommer-lækkert.
Hvis I mangler en nanny, så træder jeg gerne til med at passe Spunken, vaske tøj og gøre rent, hvis bare jeg må spise med 😉
Hvor ser det lækkert ud!
Dét tror jeg altså sagtens vi kan finde ud af, Marianne. Hi hi. Vi har også en sovesofa så du kan være boende nanny.
Jamen, så er drømmen om København jo opfyldt.
Et sted at bo og spise og tilmed et arbejde 😀
Nemlig 🙂 Hi hi.
Enkelt og meget meget lækkert med de skønneste råvarer. Dejlig mad som jeg selv elsker.
Ha en god dag
Velkommen til 🙂
Af og til, er de enkle men gode råvarer, dem der gør hele forskellen. Skønt.