Der syltes blommer, til påskefrokostens ostemadder. Det foregår i ovnen, hvor det kan passe sig selv, indtil konsistensen er rigtig. Blommer, rørsukker, citronskal og vanilje. Mon ikke det blir’ godt?
Aftensmaden blev af den grønne slags. Selv om man er gravid, er det lige lovlig meget at ta’ et kilo på om ugen (selv om jeg ved at en del af det skyldes væske, pga. de højere temperaturer), men jeg fik lyst til noget grønt og sundt.
Kylling blev marineret i lime, hvidløg og citron. Derefter stegt. I en wok, vendte jeg små majs, små sukkerærter, rød peber, squash, græskarkerner og ramsløg. Lidt frisk pasta blev kogt, en appelsin skåret i mindre stykker og en acovado blev “skeet”. Det hele anrettet på et fad, med frisk brøndkarse og ramsløg over. Simpelt, knasende, sundt og godt.
8 comments
Det ser rigtig lækkert ud. Jeg synes også at foråret, solen og varmen giver lyst til sprøde salater, frisk frugt og mad i friske flotte farver
Ja, det får man. Jeg har allerede andre salater i tankerne, til de kommende ugers solskin. Fx. varm nudelsalat med masser af grønt, marineret oksekød og sesam. Mmmm.
Din aftensmad ser rigtig lækker ud. Og det er skønt med lidt lettere retter her i foråret.
Det smagte skønt, og er bestemt kommet på sommerrepetoiret 🙂
Uhmm den ser lækker ud den kyllingesalat…Godt med lidt lettere mad her i varmen…;-D
Nemlig ! 🙂 Tror også det ville smage dejligt med rejer eller andet som proteinkilde 🙂
Mums det ser lækkert ud – det skal vi vist prøve en af påskedagene.
Det syns jeg I skal. Det smagte dejligt 🙂