Når Kjærsten har lange dage på kontoret, gider jeg som oftest ikke lave de store kulinariske tidskrævende måltider. I dag stod den derfor på frisk økologisk pasta med spinat og ost.
Jeg hakkede nogle friske tomater, løg og hvidløg, og svitsede det i olie. Oveni blev der hældt en halv dåse hakkede tomater, et bløp eddike, oregano, timian, basilikum og to skeer oliventapenade. Det boblede i et kvarters tid, og blev smagt til med salt og peber.
Pastaen blev hældt op i en dyb tallerken, sovsen blev lagt i midten og ovenpå rev jeg noget lækker tør fåreost.
Hep! – nu må det være tid til en kop kaffe (og en af de is, som jeg ikke har købt i dag…… bum bum….).
4 comments
Håber at den der is – som du ikke har købt i dag – smagte godt 😉
Det ska’ jeg ikk ku’ sige (men der var karamel, chokolade og vanilje…altså hvis jeg havde spist den, eller altså..haft den….) 😉
Lækker mad, og jeg er stadig misundelig over du allerede har smagt den is med pære;)
Der er da en kiosk i nærheden af din adresse, Sifka ! :o) Afsted afsted. Måååms.