Måske du også vil synes om
Spidskål?
- mandag 4. juni 2007
Grøntkassen har givet mig en spidskål. Hvad stiller jeg op med den? Gode forslag? Den skal på en…
Når damen er et piveøre
- søndag 26. juni 2011
Når damen står og tuder over at kødet stadig er frossent, og verden ramler sammen om ørerne på…
Søndags tidsfordriv
- søndag 26. juni 2011
41 fulde uger, og Spunken er ikke på vej ud. Føles dog som om han er ved at…
Lørdagsbolleri
- lørdag 19. februar 2011
Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Grønne sager – og bukser til aften
- torsdag 25. februar 2010
Jeg har før omtalt min glæde for Aarstiderne, så vil ikke gå i detaljer. I dag modtog jeg…
Frokost i det grønne
- torsdag 2. juni 2011
Da skuffelsen over ikke at komme ud at se på hus, havde lagt sig, tog Kjærsten og jeg…
5 comments
De boller ser himmelske ud. Jeg har aldrig prøvet at bage med ølandshvede. Er der en stor forskel?
Kh Nadia
Ølandshvede er nemmere at arbejde med end spelt, og indeholder meget gluten, så dejen blir hurtig smidig og lækker. Farven er lidt gullig i det, og hveden smager af meget. Rent ernæringsmæssigt og bager-fagligt, må jeg være dig svar skyldig, da jeg ikke bager så ofte at jeg kan være så detaljeret :o)
Men prøv det.
Det smager i hvert tilfælde totalt i orden 🙂
Hvor ser det lækkert ud. Mon jeg kan få min mor til at bage boler imorgen, når jeg er på besøg 😉
Mon ikke hun kan overtales 😉 Mums