Frokost

Efter to timer på Hvidovre hospital, var jeg træt og “grumpy”. På vej hjem, gik jeg forbi en smørrebrødsforretning, og det var ikke langt mellem tanke og handling. En med frikadelle, en med roasbeef og en med rullepølse. Nå ja, og så en gammeldaws rød sodavand på glasflaske.
Når nu doktormanden synes jeg er dygtig når det gælder gravid-vægt, er det vel ok med en “frokost a-la dannevang”.

Nu er jeg mæt, tilfreds og trænger til en lille lur.

Spunken er frisk som en fisk, og var meget fin til gennem-scanningen. Senere ka’ det være jeg deler et lille billede med jer 😉

11 comments
  1. Mmmm lækker frokost. Jeg skal tilbringe hele formiddagen på Hvidovre på fredag. Skal møde op på tom mave(!) og sukkerbelastes, så jeg er alt andet lige og noget gnaven når jeg forlader stedet – uden et billede 🙁

    1. Pyha, tag en god bog med, for bladene er gamle og tv’et står på TV2…. Hæld en halv flaske citron i din “drink”.
      Jeg krydser fingre for at alt er som det skal være, og at du har en god madpakke med til bagefter 🙂

  2. Det gælder jo også om at gøre Spunken til et rigtigt, klassisk madøre, så smørrebrød er en super intro 😉

    Og ja, vi vil da se bilder – også for Spunkens egen skyld!

    1. Han skal jo gerne blive et madøre som sin mor 😉 Han har forresten heller ikke fået stegt flæsk med persillesovs endnu, så der er stadig meget der skal prøves. Det er jo kultur opdragelse det hér, og skal tages meget alvorligt.

      Nu er der bidler, enjoy 😉

      1. YIIIR… stegt flæsk…. Jeg er så meget for at det skal han da smage….snart… Det har intet at gøre med at jeg sidder her på kontoret og fik instant lyst til stegt flæsk…. ingenting overhovedet…NADA!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere