Måske du også vil synes om
Dagen før …
- lørdag 23. december 2006
Så er træet pyntet, grøden står og simrer, ænderne i gadekæret er blevet fodret, julesangene er blevet skrålet,…
Til alle fra Sydsjælland a’a !
- torsdag 23. november 2006
Lørdag og Søndag fra 11 (tror jeg) til 17, er der julemarked i Karrebæksminde. Min moder og jeg…
På “mini” ferie
- lørdag 19. december 2009
Kjærsten kom hjem i går aftes, med bilen vi har lejet for de næste 12 dage. En fin…
Før-juleri
- lørdag 27. november 2010
Kransen hænger på døren, kalenderlys og adventskrans er klar. Nu må julen godt komme an. Man må sige…
Tirsdagsstemning på coronamåden
- tirsdag 7. december 2021
Det måtte jo ske før eller siden Antal minutter brugt på at sidde i kø til smitteopsporing: 3849382923847383…
Store løg…
- lørdag 1. december 2007
Kaffen er indtaget. Jeg kunne ikke lade være med at tænde kalenderlyset. Der er heldigvis meget at brænde…
6 comments
Dygtigste julegøj!
Hi hi <3 <3
Flittiglise…;-D…Ser lækkert ud…
Jamen, man sku’ tro jeg var julemandens kone 😉
Jeg håber det er lækkert, og at svigermekanikken kan li’ det.
Det lyder som en rigtig smagfuld og aromatisk opskrift. Rigtig glædelig jul til dig og dine.
Tak, Claus.
Det er en dejlig rødkål. Juleaften, bliver den varmet og der puttes lidt af fedtet fra andestegen, i. Det gør den blank og lækker.
Glædelig jul, også til dig 🙂