Nytår

Hers and his

Nytårsaften var dejlig. Der var dømt kjæresteri, på luksusmåden. Vi ankom hotellet klokken 14, og nussede rundt på det dejligste værelse med udsigt til Kgs. Nytorv. Der var badekar, og vi boblede begge i det i et godt stykket tid. Naturligvis med et glas champagne.
Vi klædte om og gik ned i restauranten, hvor vi havde bestilt bord. Der fik vi en dejlig nytårsmenu med tilhørende vine. 6 retter. Alt fra tun carpaccio med østers, kongekrabbe med caviar, kalvebrisler, bøf med foie gras til franske oste og en Valhrona dessert mousse med de dér sjove sukkerting der “popper”.
Vinene var fabelagtige, og vi stjal menukortet med hjem, med alle vin navne og årstal.

Egen ballon på stolen

Efter maden, stod den på “90 års fødselsdagen” på værelset, og vi skålede med hver vores champagne klokken 24. Min var lyserød – og virkelig god.

Der var smukt fyrværkeri på torvet

Vi gik på torvet og så på fyrværkeri, og kjæresten røg en cigar. Godt det var udenfor!
Vi fik varmen inde i baren, hvor vi drak en drink og hyggede. Så var vi klar til at gå til køjs.

Næste morgen fik vi morgenmad på værelset, og kunne fra vinduet, nyde Nytårsmarchen – alle de søde røde bjørneskindshuer 🙂

En succes – som gerne må gentages næste år!

Alle billeder er taget med min telefon, da jeg var så dum at glemme kameraet. Så billedet fra restauranten, er ikke meget at prale af.

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om