Søndag aften, tog vi ind til Cannes og mødtes med cheferne på en dejlig restaurant. Fire af os ville ha’ østers og andet godt fra havet, og vi bestilte to kæmpe fade med blandet seafood.
Store krabber, blåmuslinger, hjertemuslinger, østers, rejer i forskellige størrelser, jomfruhummer og snegle. Østers og muslinger var rå. Det er dejligt med rå østers, men muslingerne var lige kraftige nok synes jeg.
Et par gange blev vores service skiftet ud. Man får opbygget en ordentlig bunke ikke spiselige skaldyrsdele.
Det var min snegledebut (bortset fra de dér klamme i hvidløgssmør), og jeg må indrømme jeg syntes om dem. Uhm.
Til dessert en creme brulée, og så var der vist heller ikke plads til mere!
I går, kørte vi en tur i det lokale supermarked. Vi skulle bruge aftensmad og nye forsyninger af vin og andet lækkert.
Danske fiskeafdelinger kunne virkelig lære noget.
Man kunne købe færdig kogte rødbeder. Ret smart synes jeg.
Friske salater.
Lisa fandt nogle gode vine. Der var nok at vælge imellem.
Nu skal den sidste aften i villaen nydes. I morgen formiddag, pakker vi os sammen, kører ind til Cannes og har hele dag og tidlig aften derinde. Vi skal flyve fra Nice ved otte tiden.
7 comments
Åh, som jeg har nydt at følge dine udskejelser i Provence, Therese – jeg er SÅ misundelig, men til sommer… måske 🙂
Uh til sommer Liselotte, jeg føler mig også fristet 🙂
Hold da kæft et røvsygt sted du er havnet hva?
😀
Sikke nogle fantastiske dejlige dage du har haft dernede, og jeg glæder mig til at høre dig fortælle mere:-)
Knus og kys
Mums – bliver altså helt sulten af at læse dit blogindlæg 🙂
DET der!!! det er bare syyyyygt!!
;D
Hold nu op for et skaldyrsOrgie, dér!!
we d0 like ;]
t.bop – det var bare SÅ røvsygt 😉
mor – du får alt at høre 🙂
Signe – det kan jeg godt forstå!
pedrsn – altså østers og champagne i min nye lejlighed, er SO ON! Det var for fedt