Når en pizzabager bager…

pizza.jpg
Da jeg arbejder i Københavns svar på “Little Italy”, fik jeg en idé da jeg cyklede hjemad. Et stop ved den italienske købmand, købe Sasliccia pølse og Tipo 00 mel.
Forbi butik og købe mozarella, basilikum, små tomater og gær.
pizza2.jpg
Klaske en dej sammen, og derefter lave 11 små pizzaer. Pesto fra i går, parmesan, og andet godt fra køleskabet fik også lov til at komme på. Jeg var lidt for gavmild med gæren, så man kan vel nærmere kalde det 11 mellemstore focaccia 😉 Men gode er de, og nogle af dem bliver frosset ned.
pizza3.jpg

Nå ja, fik jeg sagt at vi rejser til Toscana om 11 dage???

8 comments
  1. Hej alle, de kan på det kraftigste anbefales 🙂

    Marianne – tak skal du ha. Er også selv godt tilfreds 😉

    Madame – Jeg håber jeg kan næste gang Anita kommer til byen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere