Nu er julestemningen indtruffet!
Juletræ er købt.
Biscottier er i ovnen.
Appelsinsirup bobler. Den er fantastisk over ris ala “mam” istedet for kirsebær!
Opskrift:
Saften af 5 økologiske appelsiner
450 gram rørsukker
½ teske finthakket frisk ingefær (jeg bruger en hel teske)
½ kanelstang (jeg bruger en stor hel)
Puttes i gryde og bobler ved svag varme indtil det er halvtykt, og “hænger ved” på en ske. Så hældes det i skoldede glas, og kan uåbnet holde 2 måneder på køl.
Katten tager tilløb og glider henad gulvet og ind i juletræs-tæppet så det bliver krøllet. Det er åbenbart det sjoveste hun ved lige nu.
9 comments
Så er det godt at der ikke er så meget julepynt på hva??
Ser ellers lækkert ud det du har gang i der, tar du en smagsprøve med i morgen?
Det kan du tro jeg gør mor !!
Altså… den der appelsinsirup, den kunne jeg godt tænke mig at prøve, Therese. Deler du opskrift?
yeps det kan du tro !
Uhmm – den skal da også prøves her i huset ! Tillykke med at der er juleferie :o) Biscottierne ku’ også godt friste…. Katten har da styr på det vigtigste i livet: at ha’ det sjovt og så en lille lur i ny og næ. Rigtig god weekend til jer. Kh Susanne i Silkeborg
Tusind tak Susanne. Der kommer også snart en biscotti opskrift her på bloggen!
Ja katten har skam styr på julen 😀
haha … sikke en skør kat – og så falder den i søvn, udmattet af rutcheturene… 😉
Lige præcis Liselotte 😀
Wee, har først lige set din post om de der Biscottier. Kan du ikke snart komme med opskriften på dem, please??
Jeg har ledt efter den i flere år nu…..