Kasper skubbede ikke kødbollerne over til mig med sin næse…..men det var romantisk og lækkert alligevel.
Opskriften var meget nem, så den kommer lige her:
Kødboller:
400 gram hakket okse (jeg brugte øko. 12%)
1 hakket løg
1 fed hvidløg presset
chili eller cayennepeber efter smag
salt
peber
basilikum
1 æg
Sovs:
2 dåser tomater
samme krydderier som i bollerne
1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk olie
evt. 1 dl. fløde, jeg brugte mælk og en skefuld rød pesto
Farsen blandes og hviler i 30 minutter. Løg hvidløg og krydderier svitses i olie, tomater kommes i og sovsen skal boble i en halv times tid under låg. Så formes fars til små valnøddestørrelse kugler, og lægges ned i sovsen. Det hele simrer i 10-15 min.
Jeg serverede det med “De Cecco” spaghetti, som jeg synes er den bedste pasta på markedet, hvis man ikke gider lave selv.
Ps. Undskyld den lumre overskrift….jeg kunne ikke lade være….
7 comments
Apropos lummer: Så må man da håbe at krydderierne spicede mere end maden op 😉
Nej det er jo det du ikke kan jo, altså lade være….
Må nu indrømme at dine “kødboller” ser lækre ud, hvis man kan sige så`n….
Haha Therese – jeg troede det var mig der havde en snavset tankegang … jeg ser sex OVERALT nu hvor Bruno har været i Tyskland i en UGE…!!
Henriette: Ingen udtalelser 😉
Mor: Det tror jeg godt man kan sige, hi hi !
Lizelotte: Bruno skal passe på når han kommer hjem, måske du skulle lave spaghetti og kødboller til ham 😀
DET får han ikke tid til at spise – lige med det første! 😀
Ser altså superlækre (og nemme) ud, dine kødboller i tomatsovs. Er hermed føjet til “opskrifter jeg vil prøve en dag”.
De var også rigtigt lækre Bodil! Og velkommen hertil bloggen 🙂